gastro Lars Seier står bag ny restaurant i Indre By, der skal være langt mere afslappet end Geranium og Alchemist
gastro Anders Lindegaards stamsted ligger på Frederiksberg: ”De serverer en fremragende kop filterkaffe”
podcast Martin Kongstad: ”Tonen på denne restaurant var mere Jylland end København, og jeg foretrækker til enhver tid den form for service”
podcast Claus Meyer anbefaler halvhemmelig restaurant i udkanten af København: ”Jeg fik et fantastisk måltid”
gastro Rasmus Kofoed forlader Kadeau: ”Jeg kan godt forstå, hvis man tænker: ’Hold kæft, det lyder som en forhastet beslutning’”
gastro Kok Torsten Vildgaard er rykket til Dubai: ”Det har vist sig at være en udfordring at skaffe råvarer af den kvalitet, vi arbejder med”
gastro Populær fransk restaurant i indre København føles (næsten) som at være i Paris: ”85 procent af vores gæster er stamgæster”
gastro I 18 år har Nikolaos drevet en af Nørrebros mest ikoniske restauranter: ”Vi har intet bookingsystem. Jeg tager telefonen, hver gang den ringer”
gastro Hvordan er det nu lige, man laver en ægte coq au vin? Vi har fundet de bedste franske kogebøger lige nu
gastro Manden, der fik Danmarks første michelinstjerne: ”Danskerne er generelt blevet bedre til at gå ud og spise”
gastro Claus Meyer: ”Mange vil blive overraskede over, hvor meget velsmag, man kan generere med en ret lille indsats”
gastro Er Frankrig ved at blive overhalet indenom som danskernes foretrukne smag og gastronomiske yndlingsland?
gastro Anders og Sissel har i fire år drevet et økolandbrug, og klimaet har allerede ændret sig markant: ”Det er kommet bag på os”
gastro Populær Aarhus-beværtning rykker til København: ”Nogle gange skal man bare bruge en flaskeøl til 24 kroner – uden så meget pis”