-
podcast
”Hvis man kan løbe 10 kilometer, så kan man også løbe 42”
-
podcast
Brian Lykke fremhæver et særligt ur: ”Det er nok her, du får mest for pengene”
-
podcast
Uhyggeligt afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’ genudgives
-
podcast
Kasper Windings foretrukne café holder fast i gamle dyder: ”Tjenerne er stadigvæk skidesure”
-
podcast
Hvilke cykeltøjmærker går de professionelle cykelryttere efter? Det løfter Brian Holm sløret for
-
podcast
Martin Kongstad har været forbi fransk bistro: ”Jeg skulle lige sluge en kamel eller to, da jeg trådte ind ad døren”
-
podcast
Brian Lykke: ”Det her må være det perfekte dress-ur”
-
podcast
Vil du lære at lave en klassisk bearnaise? Martin Kongstad har fået de bedste tips og tricks til at køre saucen sikkert i mål
-
podcast
Er du en anden version af dig selv, når du er på ferie? Det bør du prøve
-
podcast
Christian Bitz gæster podcasten ’Café Eddy’ med Brian Holm og Bastian Emil Goldschmidt
-
podcast
Martin Kongstad kunne ikke begrænse sig på denne franske restaurant: ”Jeg var nærmest bevidstløs af mæthed”
-
podcast
Brian Lykke så ikke det store lys i dette store ur-brand – indtil 2023
-
podcast
Martin Kongstad: ”Han er en af de mest seriøse kokke, jeg har mødt”
-
podcast
Skal du ud at flyve? Hvis du vil nyde tiden i lufthavnen, skal du lytte med her
-
podcast
Euroman udgiver ny podcast med Brian Holm og Bastian Emil Goldschmidt
-
podcast
Martin Kongstad overrasket over københavnsk frokostrestaurant: ”De laver glimrende smørrebrød til meget rimelige priser”
-
podcast
Nyt ’Watch Me’-format: Brian Lykke fortæller den bittersøde historie om et af sine yndlingsure
-
podcast
Nyt afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’: Om franske modehuse, arbejdspres og parisisk madkultur
-
podcast
Er det overvurderet eller undervurderet at holde ferie i al hemmelighed uden at fortælle sin partner om det?
-
podcast
Martin Kongstad har spist årets værste ret på populært hotel i København
-
podcast
Adam Price og Esben Bjerre fortæller om året, der er gået
-
podcast
En bestemt gruppe af restauranter har det hårdt for tiden
-
podcast
Et ur viser ikke bare klokken – det fortæller også, hvem du er som person
-
podcast
Klar til jul? Her får du køreplanen for den perfekte julemiddag
-
podcast
Har du en lampe fra Le Klint, et sofabord fra Gubi eller møbler fra Brdr. Krüger? Så er der stor sandsynlighed for, at denne mand står bag
-
podcast
Martin Kongstad dumper kendt bistro: ”Efter frokosten følte jeg mig som en idiot”
-
podcast
Burde man rejse mere rundt i Danmark uden for sæson?
-
podcast
Bo Bech åbnede sit livs restaurant og fik en katastrofal anmeldelse: ”Jeg havde tre måneder, hvor jeg var i helvede”
-
podcast
Når Morten er i Milano, spiser han alle måltider på den samme restaurant. Og den er desværre hemmelig
-
podcast
Nyt afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’: Med Bo Bech om kunsten at åbne et nyt sted
-
podcast
Ifølge Adam Aamann er dette klassiske stykke smørrebrød slet ikke så populært, som man skulle tro
-
podcast
’Bearnaise er dyrenes konge’ er tilbage: Hør det nye afsnit med Thor Farlov på Salon her
-
podcast
At indrette sin bolig er en kunst, så hvordan gør man det bedst?
-
podcast
Mathias ‘Zanka’ Jørgensen gæster ’Arbejdstitel’: Fortæller om sin startløn, ferier, og i hvilken retning karrieren skal gå
-
podcast
Er det overvurderet eller undervurderet at stå stille på rulletrappen?
-
podcast
Hemmelige ø-perler, romerske feriebyer og i læ fra turisterne: Eva Ravnbøl deler ud af guldet
-
podcast
Er det overvurderet eller undervurderet at medbringe sin egen keramikkop på en kaffebar?
-
podcast
Hvorfor er livet bare så meget bedre i Italien?
-
podcast
Er det overvurderet eller undervurderet at have et kælenavn?
-
Annonce
podcast
Sulten efter italiensk mad er umættelig: Men hvor mange italienske restauranter i København kan du nævne uden at google?
-
podcast
Er det overvurderet eller undervurderet at spise pizza med kniv og gaffel?
-
podcast
Jess Gronemann har købt et helt specielt ur: ”Det er et vildt køb!”
-
podcast
”Særligt én ting ærgrede jeg mig over, at jeg ikke besluttede mig for at gøre”
-
podcast
Hvordan finder man de rette virksomheder at investere i? Det har vi spurgt manden bag Gasoline Grill, Granola og Soulland om
-
podcast
Lars Ranthe har beholdt urene fra sine største film- og tv-roller: ”Ure er det fineste mekanik, mennesket har lavet. Det kan man jo ikke andet end at blive fascineret af”
-
podcast
Brian Lykke: ”Jeg ærgrer mig over, at jeg skilte mig af med dette ur”
-
podcast
Den mest undervurderede måde, du kan være på restaurant på? Kør en 12-12
-
podcast
Dette særlige ur kan ikke købes. Du kan kun bytte dig til det
-
podcast
Der er nyt afsnit af ’Arbejdstitel’, og vi vender hele indbakken på hovedet
-
podcast
Er Aperol Spritz overvurderet eller undervurderet?
Annonse