COVER+TITLE.jpg

J Hus

’Common Sense’ (2017)

”Det her må være mit yndlingsalbum for tiden. I forhold til min egen karriere er det virkelig inspirerende. Det er sjovt, fordi jeg hørte det stort set ikke, da det kom ud, men jeg var også meget ung dengang.

J Hus blander afrobeat og UK-rap på en sindssygt fed måde, og jeg synes især, at produktionerne på pladen er helt utroligt gode. Det er sådan noget musik, jeg sætter på, når jeg er sammen med mine venner. ’Bouff Daddy’ og ’Did You See’ er de bedste sange.” 

 

kaytranada.jpg

Kaytranada

’99.9 %’ (2016)

”For det meste hører jeg musik på den måde, at jeg bliver anbefalet enkelte sange eller støder på dem i min Spotify, og hvis jeg kan lide dem, tilføjer jeg dem til min egen spilleliste.

Den er sindssygt lang. Der er vel langt over 500 sange. Det her Kaytranada-album har så sindssygt mange gode sange, men det er faktisk ikke alle sangene på pladen, jeg elsker.

Men prøv fx at høre ’Got It Good’ med Craig David. Det er jo et vanvittigt nummer, og Kaytranadas r’n’b-produktioner er virkelig, virkelig fede.”

 

efeaef0081f6f6d7cf5466d62569ecc2.jpg

Tory Lanez

’Playboy’ (2021)

”Tory Lanez findes ligesom i to udgaver: Der er det meget r’n’b-agtige, og så er der hans trap-hiphop-ting. Jeg kan bedst lide, når han blander tingene, og det gør han meget på den her plade.

Han er selvfølgelig ret meget i vælten for tiden (Tory Lanez blev i 2023 idømt 10 års fængsel for at have skudt rap-kollegaen Megan Thee Stallion i foden, red.), men jeg fokuserer udelukkende på musikken.

Jeg synes, ’Her’ og ’Are You Dumb’ er nogle af de bedste sange på et album, jeg mest hører, når jeg bare er alene. Mine venner gider ikke at høre det, tror jeg.”