Dumplings, nudler og omakase: Her er 8 gode asiatiske restauranter i forskellige prisklasser

Herhjemme har man længe talt om den asiatiske bølge på restaurantscenen. I de seneste år er der nemlig kommet flere nye restauranter, der løfter den asiatiske gastronomi til nye højder. Vi har udvalgt otte steder, hvor der er lidt for en hver smag. Hvad enten du er til fine dining eller til det mere uformelle.

Dumplings, nudler og omakase: Her er 8 gode asiatiske restauranter i forskellige prisklasser
Offentliggjort

Kappo Ando

Øster Farimagsgade 93, 2100 København, kappoando.com

Der er en luksuriøs smugkrosstemning på den japanske restaurant Kappo Ando, som er et samarbejde mellem Mads Battefeld fra Sushi Anaba og Henrik Levinsen, der også går under navnet Sakeministeren.

Kappo er en køkkenstil fra Osaka, der ligger et sted imellem den pubagtige izakaya og det mere formelle kaiseki-køkken. Stedet serverer alt fra tofu til sake og sashimi, som fik begejstrede ord med på vejen, da Gastros udsendte besøgte restauranten.