Fem stjerner: Her tilbyder de det vildeste udbud af luksusråvarer

I en kælder i København ligger en ny restaurant, som man nemt kan overse. Køkkenet har rødder i de franske dyder, og ambitionsniveauet er tårnhøjt.

Foto:
Offentliggjort

Trøffel, caviar, foie gras, frølår, sorthummer, mere caviar, king crab, kammusling, jomfruhummer, piemonte-hasselnødder, pighvar, mayan red chokolade, endnu mere caviar og nok en gang trøffel.

Der er et veritabelt orgie af luksusråvarer på tallerkenen, når man besøger Texture, der holder til et sted, man ellers hurtigt kan komme til at overse – i en kælder i den mest trafikerede del af Sølvgade. Her lå før Restaurant Villanelle, som også dyrkede de klassiske, franske dyder, men både de og mængden af de eksklusive råvarer har fået et nøk opad, efter at fransk-svenske Karim Khouani har taget over.