Martin Kongstad har spist årets værste ret på populært hotel i København
Martin Kongstad runder året af i selskab med madanmelder Søren Frank, Pige 1 fra 'To sultne piger' og den danske Bocuse d'Or-kandidat, Sebastian Holberg Svendsgaard, i det nye afsnit af 'Bearnaise er dyrenes konge'.
Bragt i samarbejde med Jalm&B.
I anden del af 'Bearnaise er dyrenes
konges' nytårsspecial har Martin Kongstad endnu engang taget plads i
baglokalerne på Apollo Bar i det indre København i selskab med madanmelder Søren Frank og Pige 1 fra
'To sultne piger', men også Sebastian Holberg Svendsgaard, der i år vandt det
europæiske Bocuse d'Or sammen med sit hold.
Til marts skal Sebastian Holberg
Svendsgaard til verdensmesterskaberne i Bocuse d'Or i Trondheim, og hvordan han
forbereder sig til dette, fortæller han om i det nye afsnit af 'Bearnaise er
dyrenes konge'.
I programmet uddeles også en række kåringer, blandt andet årets værste ret, og for Martin Kongstads vedkommende har han fået denne serveret på Brasserie Kontrast på Hotel Villa i København:
”Det måtte være køkkenets intention, at retten skulle ligne en splatterfilm, for de har vel testet den, inden de satte den på kortet,” skrev Martin Kongstad i sin anmeldelse af retten, som han også mente, smagte af opvaskemiddel.
”Jeg skal virkelig grave dybt i hukommelsen for at finde en så gennemført kuldsejlet hovedret.”
Søren Frank og Pige 1 kårer ligeledes deres værste retter i afsnittet, men heldigvis er der langt flere gode minder fra madoplevelser i år, som de også ser tilbage på.
Du kan høre om det hele i årets sidste afsnit af 'Bearnaise er dyrenes konge', der er ude på alle podcastplatforme nu.