Adam Price og Esben Bjerre fortæller om året, der er gået

2024 er ved at nå sin afslutning, og ligesom sidste år har ’Arbejdstitels’ to værter, Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné, hidkaldt Adam Price og Esben Bjerre for at gøre status.

Offentliggjort

Garvede ’Arbejdstitel’-lyttere vil vide, at det langt fra er første gang, at Adam Price og Esben Bjerre er med i Euromans populære podcast. 

For anden gang – og nu kan man vel efterhånden kalde det traditionen tro – har de to værter, Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné, inviteret dem med i programmet for at afrunde året, der er gået.

Hvad har de lært? Hvad har været deres personlige højdepunkter? Hvilke rejser, har været særligt gode? Og hvilke arbejdsopgaver har de været ekstra tilfredse med?

Denne gang foregår samtalen på restauranten Esmée, der ligger på Kongens Nytorv, hvor køkkenchef Andreas Bagh blandt andet serverer et imponerende udtræk af skaldyr og en delikat omgang hummer à la presse.

Og året skal naturligvis også afrundes med segmentet ’Overvurderet/Undervurderet’, hvor blandt andet julemad, at tage en pause midt på arbejdsdagen og at give feedback til en restaurant på vej ud ad døren bliver diskuteret.

Du kan høre årets sidste afsnit af ’Arbejdstitel’ på alle podcastplatforme nu.

Godt nytår!