Thomas Herman: ”Gastronomi bør fylde på skoleskemaet på samme niveau som matematik og engelsk”

Thomas Herman har, siden han forlod restaurationsbranchen, bl.a. skrevet kogebøger og lavet tv. I mange år kørte han parløb med Thomas Rode på Kong Hans, og da han blev køkkenchef på restaurant Herman i Tivoli, var han blandt de første, der slog et slag for at revitalisere ’mormorkøkkenet’. Han var også først med en ’gourmethotdog’.

Thomas Herman: ”Gastronomi bør fylde på skoleskemaet på samme niveau som matematik og engelsk”
Offentliggjort

Oplever du, at folk er nervøse for at skulle have dig som gæst?

”Ja, indimellem, men det plejer som regel altid at gå hurtigt over, eftersom værterne er gode til, på humoristisk vis, at sætte ord på deres nervøsitet. Mit svar er som oftest, at jeg jo blot elsker og nyder at blive inviteret ud til middage, medmindre der er blå ost i.

Jeg har jo en stor forståelse for, at folk kan være nervøs for at lave mad til kokke, jeg ville have det præcis på samme måde, hvis jeg skulle sætte et skab op hjemme hos en håndværker.”

Hvad sætter du især pris, når du er gæst hos andre?