Et opslag på Instagram fra Rasmus Kofoed gav den 17. november sidste år genlyd verden over:
"Mit køkken på Geranium har længe været fokuseret på grøntsager, fisk og skaldyr som stjernerne på tallerkenen og med meget lidt kød. Menukortet afspejler, hvem jeg er, og hvordan jeg har udviklet mig som kok og som menneske. Privat har jeg ikke spist kød de sidste fem år, så det ikke længere at anvende kød på den nye menu var en logisk beslutning og en naturlig udvikling for Geranium."
Danmarks første trestjernede restaurant fjernede kødet fra menuen. Det skabte opmærksomhed, på samme måde, som det gav internationalt genlyd, da Daniel Humm, køkkenchef på trestjernede Eleven Madison Park i New York i begyndelsen af maj sidste år meddelte, at menuen ville være helt uden både kød, fisk og skaldyr, når restauranten genåbnede efter corona-nedlukningen, som var total på daværende tidspunkt.
Vi bruger milliarder og atter milliarder på forsvaret af Ukraine. Oppositionen giver grønt lys. Vælgerne har ingen indvendinger. Og våbenindustrien gnider sig i hænderne. Vi rejste med nattog til Kyiv for at fø…