Opskrift: Sådan laver du flæskesvær med avokadopuré og pulveriserede blade

Flæskesvær er gode, flæskesvær deluxe er endnu bedre.

Flæskesvar med avocado
Offentliggjort

Snacks til 10 personer

Total:45 minutter

Ingredienser

  • 1 stykke svinehud
  • Salt
  • Olie til fritering
  • 2 modne avokadoer
  • 1 tsk. chili
  • 1 tsk. ristet fennikelfrø
  • Citronsaft
  • 10 tørrede avocadoblade

Sådan gør du:

  1. Skær evt. fedtunderlag fra svinehuden/sværen, og kassér det.
  2. Kog sværen i 20 minutter i letsaltet vand.
  3. Herefter skæres den i strimler a 5 x10 cm, der lægges på bagepapir.
  4. Tørres i ovnen ved 100 grader, indtil alt er helt tørt og kan knækkes.
  5. Herefter kan strimlerne friteres i 180 grader varm olie, til de puffer op til dobbelt størrelse. Tag dem derpå op og læg på fedtsugende papir.
  6. Halvér avocadoerne, fjern skrællen og stenen. Blend avocadoerne til puré med chili og ristet fennikelfrø. Smag avocadopureen til med citronsaft.
  7. De tørrede avocadoblade blendes til et helt fint støv.
  8. Flæskesværen anrettes med avocadostøv og dutter af krydret avocadopuré.