Opskrift: Sådan laver Wassim Hallal sin yndlingsrisotto

Wassim Hallal, der er køkkenchef på Restaurant Frederikshøj i Aarhus, elsker risotto og kan spise det altid. Her har han indvilliget i at give sin egen opskrift på den perfekte risotto, der kun tager omkring en halv time at lave.

Opskrift: Sådan laver Wassim Hallal sin yndlingsrisotto
Offentliggjort

”Jeg kan stort set altid spise risotto. En svamperisotto med jomfruhummer eller kylling, det elsker jeg. Jeg kan især godt lide morkel i risotto.”

Sådan sagde Wassim Hallal, da vi i sidste uge bragte et interview med stjernekokken om hans egne vaner, historier og minder om mad. Siden har vi ydmygt spurgt, om vi ikke kunne lokke opskriften på en klassisk risotto a lá Wassim Hallal ud af ham. Her får du opskriften på en sikker vinder i hverdagskøkkenet:

Ingredienser

  • Olivenolie til stegning
  • 1 skalotteløg
  • 250 g risottoris
  • ½ l hvidvin
  • 1 l brun hønsefond
  • Salt og peber
  • 1 lille trøffel
  • Lidt purløg
  • 50 g friske morkler
  • 50 g parmesan