Frokostservicen er netop afsluttet, og Bruno Verjus har taget plads på en af de høje barstole ved vinduesfacaden ud mod gaden. Et par kommer gående forbi, stopper op og tager et billede af restauranten. Verjus har i mellemtiden smidt den ene fod op på barstolen ved siden af den, han sidder på, og han får et velfortjent hvil oven på godt tre timers konstant vandring mellem køkken og gæster.
I en branche, hvor mange brænder ud, inden de runder 40 år, begyndte Bruno Verjus sin karriere i en alder af 54 år. Det skete, da han i april 2013 åbnede restauranten Table på Rue de Prague 3 i det 12. arrondissement i Paris; en usædvanlig beslutning, når man tager Verjus’ hidtidige tilværelse med i betragtning.
Han læste medicin i Lyon og flyttede sidenhen til Kina, hvor han boede i knap to årtier. I den periode etablerede han en virksomhed, som solgte medicinske redskaber og indpakningsløsninger. I 2005 solgte han virksomheden og vendte hjem til Frankrig.
30-årige Carl-Emil Grøn Christensen brager derudaf som direktør og medstifter af biotech-virksomheden Reshape. Vi har talt med ham om billig lambrusco, en fuldautomatisk gelépistol og om at bosætte sig 500 mete…