Se Mads Corstens biler gennem karrieren

Man kan sige meget om en mand alene ud fra hans bilvalg – se bare her.

Foto:
Offentliggjort

2006 Peugeot 206, mørkeblå

Først gymnasieelev med fritidsjob på Restaurant Elbjørn. Siden deltager i ’Masterchef’ på TV3 og stifter af cateringfirmaet Cortsen Dining.

Min første bil var en halvrusten Peugeot 206 med en masse højttalere og bas i bagsmækken. En rigtig nordjysk HTX-slæde og nok nærmere helrusten, men en god bil faktisk. Den kunne tage nogle klø, og var der noget, der skulle fikses, så var det til at klare. Den kørte jeg i pendulfart mellem Store Brøndum og Aalborg. 

Jeg gik i gymnasiet, og samtidig arbejdede jeg som det, man kalder møgpony på Restaurant Elbjørn. Det betyder, at man gør, hvad man får besked på, og benytter lejligheden til at få en fornemmelse af branchen. Der er himmelvid forskel på at nørkle med mad derhjemme og at arbejde i et professionelt køkken, så hvis man drømmer om at gå den vej, er det et godt sted at starte.