Restauranterne kæmper for at overleve: ”Vi er tyndslidte, og likviditeten er væk”

Restauranterne kæmper for at overleve: ”Vi er tyndslidte, og likviditeten er væk”

Med hjælpepakker, der lader vente på sig, husleje, der skal betales, og medarbejdere, der skal lønkompenseres, ligger ejere, restauratører og kokke vandret for at få det hele til at hænge sammen. Men hvor længe kan branchen træde vande i forlængede nedlukninger og bureaukratiske systemer. Og hvad med gejsten? Vi har talt med Christian Nedergaard, der står bag restauranten Admiralgade 26 og vinbaren Ved Stranden 10, om langsom sagsbehandling og den tyndslidende usikkerhed.

Offentliggjort

Hvordan går det?

”Vi er her stadigvæk, og vi skal igennem denne tid, men vi er tyndslidte og dødspresset på likviditeten, så vi er dybt afhængige af, at kompensationspakkerne falder rettidigt.”

Hvad er jeres største problem lige nu?