Sponsoreret af Jacob Loop & Co, DABBA, Aamanns, Frokostplus, Madklubben, able® , .506, Kragerup & Ko, Meyers

Dagens højdepunkt

loop.jpg

Hos Loop Catering arbejder de passioneret med en mission om at gøre frokosten til dagens højdepunkt på de sjællandske arbejdspladser. Og hvordan når man så derhen? Jo, man fokuserer på velsmag, sæsonens bedste råvarer, og så laves maden fra bunden, så de ved, at den kun indeholder førsteklasses ingredienser.  En frokostbuffet skal ikke bare være ”tag selv mad”, men en ”jeg skal også lige prøve det her”-oplevelse!

Vejen til at gøre frokosten til dagens højdepunkt sikres dog ikke udelukkende ved den høje kvalitet i maden, men også via et bekymringsfrit samarbejde. Loop Catering tilbyder derfor stor fleksibilitet med eksempelvis dag til dag ændringer, der sikrer. at hver enkelt medarbejder, uanset spisepræferencer, får den samme gode oplevelse i frokostpausen.

For virksomheden som helhed skal frokostordningen naturligvis også udgøre et højdepunkt, hvorfor et samarbejde med Loop Catering altid er skræddersyet, så virksomhedens ambitioner indenfor bæredygtighed såsom CO2 reduktion og begrænsning af madspild kan realiseres.

Frokost med klimaet in mente

dabba.jpg

Hos DABBA udfordrer man de mere traditionelle frokostordninger, og deres mission er at øge kvaliteten og reducere madspild. Det sidste først: DABBA tilbyder nemlig deres frokost i genanvendelige tiffin-madkasser, og når der er madrester til overs, sørger de sammen med DAKA REFOOD for at omdanne dem til biogas og gødning.

Og så er der det med kvaliteten. DABBA tilbyder som minimum ni forskellige retter hver dag, og alle er tilpasset efter sæsonens råvarer og økologisk tilgængelighed. På den måde er der plads til individuel tilpasning hos virksomhederne.  

DABBAs koncept er enkelt: Virksomheder kan tilmelde sig og enten centralt bestille frokost til virksomheden eller lade medarbejderne vælge personligt via en app. Her kan man se dagens menuer og tilpasse efter allergener. Alt levering sker med enten cykelbude eller elbiler.

Og skal I lige prøve det af, inden I beslutter jer, kan I altid skrive og bestille en prøvesmagning.

Økologisk verdensmad  

Aamanns.jpg

Mange forbinder Aamanns med smørrebrød, men med deres økologiske frokostordning får du meget mere end det. Ligesom på deres restauranter er bæredygtige ambitioner og sæsonfokus skruet i vejret og madspild i bund. Men i Aamanns Frokostordning er det variationen og opfindsomheden i de daglige måltider, der adskiller sig fra mængden.  

Det hænger bl.a. sammen med, at man har formået at skabe et kompetent og alsidigt hold af kokke fra bl.a. Nepal, Spanien og Transylvaninen, der alle lægger deres unikke smagssammensætninger i retterne. Og selvfølgelig skal du ikke snydes for Aamanns signatur smørrebrød et par gange i måneden.  

Aamanns kan desuden vifte med Det Økologiske Spisemærke i Sølv, der garanterer 60-90 procent økologi og er i 2024 nomineret til Årets Kantine for deres frokostordning. 

Noget for alle

frokostplus.jpg

Hos Frokostplus ved de, at frokosten for de mange hårdtarbejdende mennesker er dagens højdepunkt. Derfor gør de en stor indsats for at levere en spændende og velsmagende frokost hver dag til deres kunder i Østjylland – og har gjort det siden 2009.

De tilbyder alt fra klassiske retter til mere utraditionelle varianter, men hvor de friske råvarer og den gode smag altid er omdrejningspunktet. Ud over at tilbyde en sund og varieret frokost giver de mulighed for at sammensætte præcis den type menu, som passer til jeres medarbejderes ønsker.

Restaurant på arbejdet

madklubben.jpg

Med Madklubbens frokost får man hver dag frokost inspireret af den mad, der laves ude på deres utallige restauranter. Du kan fx smage på Mellemøsten med Bazaar, franske bistroklassikere som coq au vin fra Bistro Royal eller ren nostalgi med boller i karry fra Madklubben Amager.

Du kan vælge mellem klassisk frokostbuffet eller en mere internationalt inspireret frokost, og du kan skifte fra uge til uge, hvis du ønsker.

Det er lidt som at træde ind på Madklubben, bare på kontoret.

Frokost uden problemer

Able.jpg

able® leverer ikke kun én frokostordning. I stedet giver de jer mange forskellige frokostordninger at vælge i mellem. Med adgang til mere end 30+ forskellige køkkener sikrer de en daglig frokostoplevelse, der både er varieret og velsmagende. Deres brugervenlige app gør det enkelt at justere kuvertantallet og få indsigt i dagens menu, mens det dedikerede Customer Care-team altid står klar til at imødekomme eventuelle behov og tilpasninger, hvilket garanterer en fleksibel og problemfri frokostservice.
Hver dag kan I se frem til en lækker frokostbuffet, der omfatter en varm ret med tilbehør, friske salater, delikate pålæg eller spreads, og nybagt brød. Menuen kan skræddersyes efter jeres præferencer og behov, med muligheder for at tilføje fine oste og en ugentlig kagedag for ekstra forkælelse

I en grøn retning

Madklubben Catering (506).jpg

På den ene side er .506 noget så banalt som en frokostordning med dagens varme ret, salater, tilbehør og signatur chilli-saucer. Og på den anden side får du inspiration til grønnere madvaner, en frokost med max 15 procent kød og et tæt samarbejde med danske, innovative fødevareproducenter.

Det er nemlig en ordning, der er udstyret med nysgerrige og klimavenlige smagsløg, og som forsøger at skubbe kontorets madvaner i en mere grøn retning, men uden at gå på kompromis med smagen.

De opererer med en gratis prøvedag.

Noget at samles om

kragerup_-_mindre.jpg

Kragerup og Ko, der blev stiftet i 2002 af Jesper Kragerup, er et kvalitetsbevidst og veletableret cateringfirma med et hovedfokus på den gode smag, som selvfølgelig kommer af kombinationen mellem kvalitetsråvarer og godt håndværk.

De arbejder ud fra et ønske om at vise deres kærlighed til mad og bidrage positivt til den fælles frokostpause på arbejdspladsen.

Køkkenet er nysgerrigt, kompromisløst og innovativt, men anerkender også vigtigheden af genkendelige retter og det klassiske jordnære køkken, og derfor er udvalget også varieret og tilgodeser de mange individuelle behov der kan være, når flere mennesker samles.

Mere end bare en frokostordning

meyers_.jpg

Det er ikke ligegyldigt, hvad man spiser i frokostpausen. Et sundt, velsmagende og ligefrem sanseligt måltid giver energi til arbejdsdagen og styrker fællesskabet med kollegerne. Det er det, som Meyers forsøger at ramme med deres frokostordning, hvor man gerne skulle gå mæt og opløftet tilbage til skrivebordet.

Udvalget, der er udviklet af dygtige kokke og gastronomiske udviklere, tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, har et bæredygtigt udsyn og økologi for øje.

Udover frokosten får du og dine kollegaer også adgang til et væld af rabatter på Meyers teambuildings, madkurser, mødeforplejning og meget mere. Velbekomme.