Sen-00’erne ånder os i nakken for tiden. Veto er begyndt at turnere igen. Spleen United har lige udgivet deres første album i 12 år.

Nu er vi på Euroman kommet i besiddelse af en event-invitation, der snart sagt kun kan tolkes således, at også Turboweekend vil udkomme i en 2024-version.

Du ved: ’Trouble Is’ -Turboweekend med Silas Bjerregaard som forsanger. Rock-elektro-pop, fuld knald på livekoncerterne og så videre. Andre hits tæller ’After Hours’ og ’On My Side’. Et helt uomgængeligt navn i slutningen af 00’erne.

Men så skete der jo det, der så ofte sker: Unge mænd bliver voksne mænd, og bands går i opløsning. Ikke siden 2015 har Turboweekend udgivet musik, og i 2018 blev den store farvel-turné afholdt.

Og her kommer det tophemmelige dokument, der får Euroman til at formode en form for genkomst, ind i billedet – en invitation til et arrangement på den snart lukkede Nordvest-bar Autopoul. Som afsender på arrangement, der finder sted 31. august, står nemlig Turboweekend. Samtaler med kilder bestyrker os i formodningen om, at den altså skulle være god nok: Det er Turboweekend-Turboweekend, der er tale om.

Om det er et nyt album, en koncertturné, en Netflix-serie eller noget fjerde, er endnu uklart.

Nu afventer vi bare rygtedannelser angående Dúné, I Got You On Tape og The Floor Is Made Of Lava.