Alle 90’er-børn husker ’MTV Cribs’, hvor 00’ernes væsentligste kulturpersonligheder (læs: rappere) åbnede hoveddøren til deres dekadente hjem med deres drengede dvd-samlinger, poolborde og klinkegulve. Og selvfølgelig soveværelserne, ”where the magic happens” (husk på, at taglines havde enormt lange levetider i 00’erne).

Men i 2010 – simultant med den øvrige udmagring af flow-tv – blev nøglen drejet om på ’Cribs’, og kendissernes mansions var ikke længere til offentligt skue.

Så er det godt, at vi har playboy-r’n-b-sangeren Chris Brown (blandt andet kendt for hits som ’Forever’ og ’With You’ og dengang, han tæskede sin daværende kæreste Rihanna) til at tage temperaturen på indretningssmagen hos tidens mest feterede popstjerner. Og den er umiddelbart meget lav.

I en to minutter lang video har Brown nemlig slået dørene op og givet et gavmildt indblik i sit nye hjem. Der er forventeligt højt til loftet – og tilsvarende et hav af smagsmæssige lavpunkter. Vælg selv frit mellem: Fabio Novembres spisebordstole, der er formet som, ja, en hvid røv. Den store skulptur i stuen, der ligner en Lego-udgave af en … ’Yeezy Slide’? Eller måske det groteske udvalg af hundepudeagtige flydersofaer, der er behændigt placeret over alt i den enorme bolig.

Nå, men det er jo hans egne penge. Og hvem er vi til at dømme? Dig, derimod, kan frit tage for dig af bekostelige indretningstips i videoen her: