Jakob Mielcke: “Når jeg laver mad på restauranten, er det som at køre Formel 1. Derhjemme er det mere som at køre i en gammel Rolls Royce”

Jakob Mielcke: “Når jeg laver mad på restauranten, er det som at køre Formel 1. Derhjemme er det mere som at køre i en gammel Rolls Royce”

Jakob Mielcke, 43, indehaver af restauranten ’Mielcke & Hurtigkarl’ på Frederiksberg og dommer i TV3-programmet ’Masterchef’, fortæller om, hvad han spiser, når han har tømmermænd, hvad hans værste måltid har været, og hvad der skal serveres, når han skal begraves.

Offentliggjort

Hvad kan du ikke lide at spise?

“Jeg forstår ikke kiwien. Jeg er med på, at en tomat ikke bare er en tomat, og at en gris ikke er en gris, for der kan være enormt stor forskel på råvarer, men hvis kiwien blev trukket helt op i sit max, så ville jeg stadig tænke, at det var en ubehjælpelig frugt.”

Hvad spiser du, når du har tømmermænd?

“Grundlæggende det samme som alle andre. Noget der er fedt, salt og gerne med fart på smagen. Sidste gang jeg havde tømmermænd, spiste jeg japanske dimsum. Om jeg laver dem selv eller bestiller dem, kommer an på, hvor mange tømmermænd jeg har. Hvis jeg bestiller dem, så er de fra Hidden Dimsum.”