På kokkenes foretrukne vinbar har de haft den samme ret på kortet i 11 år uden at ændre det mindste på den

Det vrimler med nye spisesteder i København, men blot et stenkast fra pølsevognen ved Rundetårn ligger Bar’Vin, der på 12. år serverer rustik mad fra det klassiske middelhavskøkken og vin fra én af byens mest imponerende samlinger.

På kokkenes foretrukne vinbar har de haft den samme ret på kortet i 11 år uden at ændre det mindste på den
Offentliggjort

Bar’Vin åbnede i Skindergade den 1. januar 2012, og som navnet antyder, så er det først og fremmest en vinbar. Vinkortet er kæmpestort og består overvejende af europæiske biodynamiske vine – både konventionel og naturvin.

På glaskortet alene er der cirka 80 åbne flasker at vælge imellem, og dertil kommer den imponerende flaskesamling i kælderen, der er blevet bygget op gennem de seneste 12 år.

Den gastronomiske stil på Bar’Vin er præget af middelhavskøkkenet med udgangspunkt i danske råvarer, og udtrykket er klassisk og rustikt. Der er åbent både til frokost og aften fra tirsdag til lørdag, og mulighederne er mange.

Til frokost står den på et udvalg af snacks og frokostretter, for eksempel tatar med bøgehatte, der er blevet en klassiker, og piment d’espelette og kapers. Aftenkortet byder både på a la carte og menuen ”Spis som en vinbonde”, der består af tre snacks, tre forretter og en hovedret, alt serveret på fad til deling ved bordet til 675 kr. pr. person.