Martin Kongstad: ”Han er en af de mest seriøse kokke, jeg har mødt”

I det nye afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’ besøger Martin Kongstad en af Danmarks bedste kokke, der fortæller om, hvordan han fik ikke blot en men hele to Michelinstjerner til sin nyeste restaurant.

Offentliggjort

 Sponsoreret af Jalm&B.

Martin Kongstad har bevæget sig ud på Langelinjekajen i København til de smukke, bevaringsværdige pakhuse i det nye afsnit af ’Bearnaise er dyrenes konge’. 

I et af husene ligger nemlig den koreanskfunderede restaurant Koan, der drives af mesterkokken Kristian Baumann og som fik hele to Michelinstjerner, blot et par måneder efter restaurantens åbning. 

”Det var så en overvældende følelse, at jeg var nødt til at gemme mit ansigt i mine hænder og læne mig forover, så kameraerne ikke kunne finde mig,” fortæller Kristian Baumann om episoden, hvor de to stjerner blev uddelt. 

I programmet fortæller Baumann også blandt andet om sit forhold til Korea, hvordan han har bygget Koan op, og om sin ekstremt detaljeorienterede tilgang til de mange retter, de har på menuen.

Anmeldelsen i dette afsnit, der naturligvis er læst op af Claes Bang, omhandler Fiskebaren i Kødbyen i København, som ikke imponerede Martin Kongstad helt så meget, som han havde håbet på.

Find det nye afsnit af 'Bearnaise er dyrenes konge' på alle podcastplatforme nu.