Helt i fisk i 25 år

Kertemindes berømte fiskerestaurant fylder 25 år. Dette fejres bla. med en scrapbog.

Helt i fisk i 25 år
Offentliggjort

Danmarks vel nok bedste fiskerestaurant, Rudolf Mathis i Kerteminde, fejrer sin 25-års dag i maj med udgivelsen af ’Scrapbogen’ – en kombineret kogebog og scrapbog fra årene, der gik. Desuden fejrer Rudolf Mathis de 25 år med en jubilæumsmenu, som kun serveres i maj. Og den ser sådan ud:


Blinis med stenbiderrogn
Hjemmerøget laks med ristet rugbrød
Rødspætte Rudolf Mathis

Fjordrejer, asparges og ramsløgshollandaise
Rødtungepaupiette med basilikumsauce
Gratineret jomfruhummer
Pighvar med lime og madagaskarpeber

Rødtunge med røget stenbider og purløg
Pighvar i kadaif med rygeostcremesauce
Kammusling i brickdej med røget agurk

Krabbe i forårsrulle med grøn karry og piment
Jomfruhummer med mango og syltet chili
Hummer med spinat og rosa grape
Rødtunge i klassisk bisque

Pighvar med jordskokker og trøffel
Flodkrebs med brøndkarse
Fisk fra brændegrillen med beurre blanc

Havbars med auberginekompot og rødvinssauce
Knurhane med oliven, soltørret tomat og citrus

Indbagt Münster med kommen
Roquefort med pære og ingefær

Iskold rabarbersuppe med fromage blanc

Limefragilité
Jordbærvacherin
Cremet kage af hvid og mørk Valrhona


Menupris pr. person kr. 895,-

Vinmenu pr. person kr. 695,-