Den luksuriøse prepper-guide: Her er det bedste mad, du kan have på lager 

For bare få år siden var fænomenet prepping forbundet med amerikanske dommedagsdisciple, der, siddende i underjordiske bunkere fyldt med dåsemad, vanddunke og maskinpistoler, ventede på jordens undergang. Men usikkerheden er rykket tættere på vores grænser, og myndighederne anbefaler nu, at vi kan klare os selv i minimum tre døgn. Og hvorfor nøjes med E-numre og ringe tørfoder, når du kan preppe på den luksuriøse måde?

Foto:
Offentliggjort

Fiskekonserves

Spis dem på en langtidsholdbar kiks, smid dem i din bønnestuvning eller tomatsauce, eller kør dem rent ind, hvis du er til det. Bare lov os, at du fylder godt op på fiskekonservesdelen, som du skal anse for at være en grundsten i din nødbeholdning. 

Der er selvfølgelig en risiko for, at du vil have tømt dit lager, allerede inden det overhovedet skulle blive nødvendigt, og det kan vi sådan set ikke fortænke dig i, for i løbet af det seneste årti har niveauet af fiskekonserves nået nye højder. Det er ligefrem gået hen og blevet en delikatesse, som særligt vinbarer tyer til. 

Én af grundene til det høje niveau hedder Martin Grøndal, en vaskeægte dåsenørd, der står bag Grøndals, Danmark vel nok største forhandler af kvalitetsfiskekonserves.