Mød en af Danmarks sjoveste kvinder: Anna Juul er et supertalent med psykiske lidelser
I denne uges afsnit af Sidelæns taler vi med Anna Juul om hendes nye tv-serie, om hvordan hun egentlig har det og hvem hun helst ville se på forsiden af Euroman.
Anna Juul er kendt for at være en af forfatterne til de de opdigtede nyheder i det hedengangne satireformat Den Korte Radioavis på Radio24syv.
Nu er hun aktuel med DR3-serien ’Min Kamp’, og med den træder hun frem i spotlyset og op på den store scene – og manifesterer sin position som et af de mest innovative talenter for satire, vi har herhjemme. Men alt er ikke fryd og gammen i Anna Juuls verden.
Anna Juul har to psykiske diagnoser og har været på den lukkede afdeling. Det taler hun åbent og ærligt om i denne uges afsnit af Sidelæns, hvor hun er gæst.
Annonse
Vi taler også om ensomhed og tvangstanker, og om fordelen ved at have det fiktive alter ego Veronika Katinka, som hun kan spille på banen i en lang række situationer. Og så taler vi naturligvis også om tilblivelsen af ‘Min kamp’.
Lyt til afsnittet øverst i denne artikel, hos Talk Town, Spotify, Apple Podcast, og hvor du ellers lytter til dine podcasts.
Husk, at når du er abonnent hos Euroman, får du ligeledes adgang til Talk Town. Du skal blot downloade appen i App-store eller Google Play og oprette dig med dit kundenummer. Her kan du bl.a. også finde programmerne ’Arbejdstitel’, ’Graus garage’ og ’Jeg er lige død’.
Du kan desuden læse vores tidligere portræt af Anna Juul her.
Sidelæns
I ’Sidelæns’ tager vores chefredaktør, Kristoffer Dahy Ernst, vores læsere og lyttere med ind i maskinrummet på redaktionen. Vi giver et indblik i, hvordan vi arbejder med fx portrætter og reportager og fortæller historierne rundt om de artikler, vi skriver til magasinet.
’Sidelæns’ er også redaktionens vindue ud til verden. Vi interviewer musikere, designere, forfattere, kokke, filmfolk og alt derimellem, som vi synes, kan noget ekstraordinært, og som vi gerne vil tale med.
Lyt til 'Sidelæns' hos Talk Town, Spotify, Apple Podcast, og hvor du ellers lytter til dine podcasts.
Jeg bliver måske lidt irriteret på mig selv over, at det stadig er så svært for mig at få Mette frem. Det er nok mest, når jeg er på skærmen. Jeg oplever ikke, det er så svært, når jeg er ude at møde folk.