Brug for en ny hofret? Prøv Caminos grillede zucchini med cashewnødde-sauce og chimichurri

Det eneste, du skal bruge, er en rygende varm grill. Og en zucchini. Og et par andre ting.

Offentliggjort

2

Ingredienser

Grillet zucchini med cashewnødde-sauce og chimichurri

  • 1 zucchini
  • 50g ristede cashewnødder
  • 100 g vand
  • 35 g koriander
  • 35 g bredbladet persille
  • 25 g skalotteløg
  • Oregano
  • Røgede mandler
  • 2 fed hvidløg
  • ½ rød chili
  • 250 g olivenolie
  • Sherryeddike
  • Salt
  • Citron 

Cashewnødde-sauce 

  1. Blend de ristede cashewnødder med 100g vand. Massen skal være helt glat.
  2. Varm massen op i en gryde, så den tykner. Smag til med salt og sherryeddike. 

Chimichurri

  1. Hak krydderurter, hvidløg og chili fint.
  2. Rør det finthakkede sammen med olivenolien. Smag til med sherryeddike, salt og citronskal.

Sammensæt retten

  1. Skær din zucchini på langs, og smør skæresiden med en smule olivenolie.
  2. Grill zucchinien hårdt på skæresiden. Er der ikke en grill til rådighed, kan den med fordel steges hårdt af på en rygende varm pande.
  3. Skær din tilberedte zucchini ud i mundrette, ukurante stykker.
  4. Fordel zucchinien på en tallerken, og tilføj cashewnødde-saucen, chimichurrien, nogle hakkede, røgede mandler og pynt med plukket frisk oregano.
  5. Kværn lidt groft, sort peber over retten.
  6.  Server retten alene eller som tilbehør til et stykke fisk eller kød.