Pizza til 49 kroner: Manden bag Bouillon-restauranterne har åbnet et nyt pizzeria

Den succesfulde restauratør, stifter og tidligere medejer af Cofoco Torben Klitbo har åbnet et nyt pizzeria, der vil servere brændeovnspizza til uhyre lave priser.

Offentliggjort

Det er snart halvandet år, siden Torben Klitbo åbnede dørene til Bouillon i København, som i den grad har gjort sit indtog hos danskerne.

Siden er flere nye discount-bistroer kommet til, og Bouillon har da også udvidet med to nye restauranter i landets to næststørste byer. Det virker til, at danskerne ikke kan få nok af billig mad.

Nu åbner Torben Klitbo så pizzeriaet Mio på Frederiksberg, der ligesom Bouillon skal være kendt for sine lave priser. Der er otte pizzaer på menuen, halvdelen er vegetariske og koster 49 kroner, og resten er med kød og koster 59 kroner.

Mio ligger på Falkoner Allé 17. Der er åbent mandag til torsdag 11.30-20.30, fredag til lørdag 11.30-21.00 og søndag 11.30-20.30.