Hvad serverer Claus Meyer, når han får gæster derhjemme? Hvor køber han ind? Og spiser han egentlig slik?
Det svarer den gastronomiske iværksætter, restauratør og tv-kok på i det nye afsnit af Euromans podcast ’Arbejdstitel’.
I programmet løfter Claus Meyer også sløret for en virkelig god madoplevelse, som han havde for nylig:
”Jeg fik et fantastisk irakisk måltid på en
halvhemmelig restaurant i Tingbjerg, hvor jeg aldrig havde spist før.”
Den omtalte restaurant er Ian Breadhouse, der specialiserer sig i mellemøstlig brunch, som blandt andet omfatter grillet halloumi, sprøde falafler, shakshuka, og forskellige udgave af det arabiske brød manakish.
”Det var min datters irakiske kæreste, som
havde booket bordet. Han havde oversolgt selskabets kulturelle kapital, så hele
stedet var nogenlunde på den anden ende, da vi kom,” siger Claus Meyer i programmet, hvor han også fortæller om sin anden store passion: tennis.
Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ er ude på alle podcastplatforme nu.