Fire stjerner: Aarhus har fået et fantastisk pastaspisested

Aarhus-vinbaren Sjovinisten sadlede i slutningen af 2024 om og ændrede navn. Fokus er nu på enkle antipasti og pastaklassikere, der er til at betale.

Offentliggjort

De siger selv ”eat ugly pasta”, men pasta er jo ikke ulækker. Omvendt kan ugly også være snasket på den gode måde og sidst, men ikke mindst, så er ugly det sidste led i Sergio Leone-filmen ’The Good, the Bad and the Ugly’. 

Navnet vækker opsigt, men det gør maden på Ugly sørme også. Stemningen var allerede høj da vi ankom præcis to minutter efter aftensmadsåbningstid kl. 17 en hverdag, hvor der allerede var stuvende fuldt af studerende og mindre grupper pastaentusiastiske og vinglade gæster.

Ugly hed tidligere Sjovinisten, men, inspireret af den aktuelle københavnske pasta-minibølge, ændrede navn og udskiftede de helt enkle hapser og småretter, man havde, da Sjovinisten ”kun” var en udvidet vinbar. 

Ugly har stadig sit vældige vinkort med velvalgte personlige favoritter, usvovlet avantgarde og ikke mindst klapsalveværdige priser på stjerneproducenterne. Og de kan også lave pasta!