Den her chiliolie burde være selvskrevet i køleskabet hos enhver amatørkok
Her er to ting, journalist Magnus Bjørn har brugt sine penge på i september.
Foto: Getty Images
Morgenkaffe i det fri
Mine venner og jeg har en tradition: Mindst en gang om året er vi afsted på en sheltertur i det ganske land. Vi vil så gerne betragte os selv som nogen, der virkelig nyder udendørslivet, men sandheden er nok, at vi stadig mest af alt tager afsted for at kunne sige til vores omgangskreds, at vi har gjort det. Fuldstændig ligesom alle andre skrivebordstomater med naturlængsler. Vi er dog næsten ved at være der, hvor ingen længere behøver at lægge det på Instagram.
Men vi står ved en skillevej: Enten skal vi investere i noget ordentligt udstyr og gøre det til en lidt mere gennemført oplevelse, eller også skal vi måske opgive drømmen om nogensinde at blive til ægte udendørsmennesker. Den konklusion nåede vi frem til på vores seneste tur i en lille rundt-om-bålet-brandert (vi talte også om vores følelser, da vi var færdige med at tale om grej).
Problemet er, at ingen af os har hverken økonomien eller viljen til at gå all-in. Og hvad gør man så? Man starter i det små, for mange bække små kan måske en dag blive til en stor å. Først ville jeg have valgt en spork, der, som navnet indikerer, er en blanding af en ske og en gaffel. Genialt. Men jeg fandt, i selskab med mig selv, frem til, at det simpelthen er for fjollet – man kan jo bare tage både en ske og en gaffel med?