Blodbad: Sådan laver du en velsmagende og frisk Bloody Mary

Alle kender den, for få drikker den. En vellavet Bloody Mary kan gå til flere lejligheder, men skal laves rigtigt. Sådan gør du.

Bloody Mary
Offentliggjort

1 drink

Total:5 minutter

Ingredienser

  • 12 cl tomatjuice
  • 4 cl vodka
  • 1 knivspids selleri-salt
  • 3 skvæt Tabasco
  • 4 skvæt Worches-tershire Sauce
  • ½ tsk finrevet
  • peberrod
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peber
  • Isterninger
  • 1 stang bladselleri

Sådan gør du

  1. Fyld et glas med is og tilsæt tomatjuice, vodka, sellerisalt, tabasco, Worches-tershire Sauce, citron, peberrod, salt og peber.
  2. Rør det hele nænsomt sammen, og tilføj til sidst en selleristang, som i øvrigt også fungerer fint som rørepind.