Tre nye steder du skal spise i september

Hver måned popper nye og spændende spisesteder op rundt om i landet. Det kan være svært at se skoven for bare træer, så vi har gjort det nemt for dig og skåret det ned til tre hurtige anbefalinger.

Tre nye steder du skal spise i september
Offentliggjort

Agger-gourmet

Der er godt gang i den på madscenen i Thy lige for tiden. Agger Darling er en lokal favorit, og manden bag, Nicolas Min Jørgensen, har nu slået dørene op til en ambitiøs gourmetrestaurant, som leverer gastronomi fra øverste hylde. På Restaurant Tri serveres en menu med 15 retter, der har sit udgangspunkt i de nærliggende Limfjorden og Vesterhavet, blandt andet taskekrabbe, hummer og makrel fra Thyborøn. Menuen koster 1.400 kroner.

Vesterbro-hygge

Omar og Safari på Nørrebro har længe været populære, velbesøgte steder, hvis man er på jagt efter en rigtig god bid mad og løssluppen stemning. For nylig indviede restauratør Simon Leo Hansen så endnu en neobistro ud fra samme devise, nemlig Lamar ved Det Ny Teater på Vesterbro. Vinkortet er udvalgt med sikker hånd, indretningen er dejligt uformel og en otte-retters-menu står i blot 385 kroner.

Landmad

Jens Vestergaard Jensen drev i en årrække flere gode steder i København som Ensemble, Luns og Mêlée. For ni år siden etablerede han og hans kone, Ane Hoffmeyer, det økologiske landbrug Muld ved Holbæk, og denne sommer har parret åbnet et reelt spisested på gården. Sammen med Michael Craig, der har arbejdet på Amass, slår de dørene op fredag, lørdag og søndag frem til oktober og byder på en fem-retters-menu til 475 kroner med de råvarer, som finder vej til køkkenet de pågældende dage.