Er du til frisk og krydret mad? På denne restaurant mødes det franske og vietnamesiske køkken i smuk forening

Er du til frisk og krydret mad? På denne restaurant mødes det franske og vietnamesiske køkken i smuk forening

Vietnam er tidligere fransk koloni, og de to landes køkkener har haft stor indflydelse på hinanden. Det kan man nyde godt af på Brasserie Sài Gòn, hvor magasinet Gastro har været forbi.

Offentliggjort

Saigon er Vietnams hovedstad og et brasserie er som bekendt fransk, så allerede restaurantens navn afslører mødet mellem de to lande Vietnam og Frankrig. På Brasseriet får man østers, frølår, steak frites og diverse braiserede retter som i det franske køkken, men ikke uden citrongræs, chili, sticky rice, soja, fishsauce og ingefær som i det vietnamesiske køkken.

Vietnam er tidligere fransk koloni, og de to landes køkkener har haft stor indflydelse på hinanden. Det kan man nyde godt af på månedens restaurant, Brasserie Sài Gòn.