Opskrift:

Læg pølsen tilbage i køledisken og lav en hotdog med jomfruhummerhaler, citron og smørgrillet brioche

Et friskt og nemt bud på et forårsmåltid.

Offentliggjort

Ingredienser

  • 400 g jomfruhummerhaler
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 dl parmesan
  • 1 citron
  • ½ dl finthakket persille
  • ½ dl finthakket purløg
  • 1 finthakket rød chili
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. friskkværnet sort peber
  • 50 g smør
  • 1 fed hvidløg
  • 8 pølsebrød, gerne brioche
  • 1 spsk. ørredrogn
  • 1 håndfuld dild
  • Evt. grillede citroner, salte chips og frisk bladselleri til servering

Fremgangsmåde

  1. Bland jomfruhummerhaler, mayonnaise, creme fraiche, revet parmesanost, citronskal og et par dråber citronsaft. Tilsæt persille, purløg og chili, og smag til med salt og friskkværnet sort peber.
  2. Smelt smørret på en varm pande, tilføj finthakket hvidløg, og lad smørret tage smag fra hvidløget.
  3. Grill brødene, og pensl dem med hvidløgssmørret.

Servering

  1. Fyld hvert briochebrød med jomfruhummerblandingen, top med ørredrogn, ekstra parmesan og dild.
  2. Servér gerne på fade sammen med grillede citroner, saltede chips og sprød bladselleri.

TIP Du kan også bruge rejer, krabber eller hummer i stedet for jomfruhummerhaler.