Kan du gætte den nyeste københavnertrend? Det er ikke et spisested, ikke en butik … men noget derimellem

Og Graziano rider med på bølgen.

Offentliggjort

I 2015 åbnede Morten Kaltoft og Emil Alsbo, bedre kendt som mændene bag Osteria 16, Mercato på Enghave Plads på Vesterbro i København.

Den lille butik fungerede som en blanding af supermarked og frokoststed, hvor man kunne købe forskellige italienske råvarer og specialiteter. Små tre år efter måtte de desværre dreje nøglen om. Københavnerne var ikke klar til et sted som dette.

I dag ser det noget anderledes ud. Steder, der blander købmandsbutik med café og bar, som bl.a. Auren’s Deli og Omegn & Venner oplever succes, og det lader til, at københavnerne ikke kan få nok af konceptet.

Den italienske restaurant Graziano, der ligger i Møllegade på Nørrebro, er næsten lige kommet sig over den massive hype, de oplevede sidste år, hvor det var noget nær umuligt at få et bord. Nu åbner de en ny ’bottega’ (butik på italiensk, red.), skriver de i et opslag på Instagram.

Det er lidt usikkert, hvad konceptet bliver, og ifølge opslaget bliver det også en blød opstart, hvor de får chancen for at afprøve nye idéer.

”Vores bottega bliver et hyggeligt sted, hvor du kan svinge forbi, uanset om du skal have en to go-kaffe, sidde og få en panini, hente søde sager, se vores nye produkter eller nyde et glas vin. Der er en masse at opleve, og vi kan ikke vente med at dele det med dig,” skriver de i opslaget.

Grazianos nye butik åbner den 1. april og kommer til at have åbent fra torsdag til fredag 10-16.