Opskrift:
Inden du tænker 'åh nej', så giv lige denne blomkålsburger en chance
Den smager virkelig godt.

Ingredienser
- 1 blomkål
- 125 g hvedemel
- 125 g majsstivelse
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. fint salt
- Godt med hvid peber
- 1 tsk. hvidløgspulver
- 1 tsk. løgpulver
- 1 tsk. paprika
- 1 tsk. stødt koriander
- 2 dl danskvand
- 1 liter fritureolie
- 4 briocheburgerboller
Kimchi-slaw
- 200 g kinakål
- 75 g gulerødder
- 2 forårsløg
- 100 g kimchi
- 75 g mayonnaise
- 75 g creme fraiche 18 %
Hot honey
- 100 g akaciehonning
- 4 spsk. tabasco eller anden hot sauce
Fremgangsmåde
- Halvér blomkålen, og skær hver halvdel i 3-4 både fra stokken og ud – stokken hjælper med at holde sammen på blomkålsstykkerne.
- Rør mel, majsstivelse, bagepulver, salt, hvid peber, hvidløgs- og løgpulver, paprika og koriander sammen med danskvand.
- Blanchér blomkålen i letsaltet vand i et par minutter. Tag dem op med en hulske, og dup dem tørre med et rent viskestykke.
- Varm fritureolien op til 175 grader. Dyp hvert stykke blomkål i dejen, og kom dem i den varme olie. Fritér blomkålen i 3-4 minutter. Vend dem undervejs. Lad dem dryppe af på en rist.
- Lun briochebollerne og kom kimchi-slaw og 1-2 stykker friteret blomkål i hver bolle. Kom hot honey-sauce over.
Kimchi-slaw
- Snit kinakål fint, og riv gulerødderne groft. Skær forårsløg i tynde skiver. Hak kimchien groft, og bland den med mayonnaise og creme fraiche.
- Vend dressingen sammen med kinakål, gulerødder og forårsløg.
Hot honey
- Rør akaciehonning sammen med tabasco.