Seks stjerner: Er dette mon årets fine dining-debut?

Nicky Arentsen er rundet af topgourmetsteder som Babette og Bandholm Badehotel, og det skinner igennem på hans nyåbnede restaurant. Her er der sans for detaljen i køkkenet, hvor det nordiske møder det bedste fra det klassisk franske.

Seks stjerner: Er dette mon årets fine dining-debut?
Offentliggjort

”Det er jo nærmest perverst animalsk det her,” sagde min medspiser og mente det venligt.

Vi var i gang med den sidste af fire snacks på den nye restaurant Aure, og han havde fat i noget. Nemlig en lille surf’n’turf- crumpet (engelsk smørstegt gærpandekage) med tatar af malkeko toppet med søpindsvin og en fed skive syltet trøffel.

”Malkeko har bare bedre smag og mere fedtmarmorering på sidebenene på den gode måde,” som køkkenchef og medejer Nicky Arentsen sagde ved serveringen.

Og han har helt ret! En ægte stoddersnack, der triggede i umami-alarmen.