Seks stjerner: Her får du en (næsten) perfekt aften med udsigt over grønne bøgetoppe

Det har regnet med guld over en af Vejles restauranter i den seneste tid. Gastros udsendte var også godt tilfreds med sit besøg.

Seks stjerner: Her får du en (næsten) perfekt aften med udsigt over grønne bøgetoppe
Offentliggjort

Maden er guld på Restaurant Treetop. Helt bogstaveligt, for der er guld i Treetops brødservering, der kandiderer til årets bedste – en sprødstegt surdejscroissant toppet med guldstøv og serveret med tre slags smør; friskost med humleblade, drænet gedeyoghurt med miso på lollandske ærter og endelig hjemmekærnet smør med trøffel, også det med guldstøv.

Måske er det deres mange medaljer, der er smeltet om, for i løbet af foråret har personalet på den etstjernede restaurant hele fire gange hentet guld til Munkebjerg Hotel på sydsiden af Vejle Fjord.

Vi nævner i flæng: ’Årets kok’, ’Årets tjener’, ’Årets kokkeelev’ og minsandten om ikke kokken Philip Nielsen som assistent for Sebastian Holberg gik hen og vandt guld ved de uofficielle europamesterskaber, Bocuse d’Or Europe.

De er dygtige på Treetop, og efter at Bjarke Jeppesen, der tidligere har været på Domestic i Aarhus og Resumé i Svendborg, er kommet til som køkkenchef, har både det tekniske håndværk og den elegante balancegang mellem de fuldtonende saucer, de skarpt eksekverede fisk og skaldyr og det friske grønne fået et nøk opad.