På udkig efter en hurtig men god frokost? Her er de bedste sandwichsteder i Danmark

Nogle gange skal det bare gå stærkt. Heldigvis kan man rundt i landet finde sandwichsteder, der gør sig mere end umage med at gøre oplevelsen ekstraordinær og ikke bare noget, der skal overstås. Vi guider til de bedste.

På udkig efter en hurtig men god frokost? Her er de bedste sandwichsteder i Danmark
Offentliggjort

Ma Poule

Lige siden Torvehallerne slog dørene op i 2011, har Ma Poule holdt til i Hal 1. Stedet, der er ejet af franskmanden Edouard Cazazian, blev hurtigt kendt for sin sandwich med confit de canard svøbt i friskbagt baguette smurt med den syrligsøde franske Savora-sennep.

Tidligere på året blev confit de canard-sandwichen relanceret i en anden bedre version. Hovedingredienserne er naturligvis stadig den confiterede and og baguette, men som det nye indeholder dressingen i sandwichen nu også achard legumes, som er en mauritisk, oprindeligt indisk-inspireret type pickles med franske bønner, blomkål, gulerødder, løg, ingefær, vineddike og karrymix, som sammen med den franske Savora-sennep skaber en bedre balance mellem de sprøde, søde, krydrede og fede elementer.

Man kan også nyde et glas vin og andre franske specialiteter som poulet de bresse, oste og paté.