21 kendte gastropersonligheder deler ud af deres franske madtips

Hvor skal man spise i Paris? Hvor ligger Frankrigs bedste vinslot? Og hvilken michelinrestuarant laver verdens bedste soufflé? Nogle af Danmarks bedste kokke, restaurantejere og madskribenter klæder dig på til en tur i den franske madjungle.

Mit Frankrig
Offentliggjort

Casper Sundin, dessertkok og innovationschef hos Ingwersen Frugt

Paris

Når jeg er i Paris, skal jeg altid forbi Patisserie du Meurice, hvor Cédric Grolet er chefkonditor. Han vandt World’s Best Pastry Chef sidste år, og han er bare vild. Hans bruger ikke så meget chokolade, men baserer primært sine kager på nødder og frugter, så det er ikke så tungt. Han er ekstraordinært god til konsistenser og balance, så det bliver aldrig for tungt eller for sødt, og det betyder, at man kan spise lidt mere end normalt. Nu er jeg også en sukkergris udover det sædvanlige, men når jeg er der, spiser jeg som regel tre-fire kager, og jeg kunne sikkert spise flere. Det koster spidsen af en jetjager, men det er alle pengene værd. Jeg tager også altid kager med hjem herfra.