Adam Aamann: ”Avocadomad-hypen var jo dybt latterlig”

Adam Aamann har som kok gjort smørrebrødet til sin levevej. Her fortæller han om, hvorfor man bliver lykkelig af en god blender, sin kvalmende oplevelse med surstrømning og kommer med en opsang til madtrends fx, da alle skulle dele billeder af en avocadomad.

Offentliggjort

Hvad har været dit værste måltid?

”Det har jeg faktisk selv tilberedt. Min svigerfar er fra Makedonien og stammer fra en lille landsby langt ude på landet. Et år, mens vi var på ferie dernede, havde vi fået denne sindssyge idé at stege en pattegris. Fætteren til min svigerfar avlede nogle smågrise og kendte til slagteren i landsbyen. Desuden lavede fætteren også sin egen hjemmebrændte Slivovitz (brændevin lavet på blommer, red.), og han var allerede godt kørende klokken 10 om formiddagen, da vi skulle slagte grisen. Vi blev også budt på Slivovitz, og i Makedonien siger man ikke nej. Jeg lærte på den hårde måde, at hvis man drikker sit glas op, så får man det omgående fyldt op igen.