Andreas Bagh: ”Et sted som d’Angleterre skal man være fleksibel og imødekommende”

Andreas Bagh var end ikke fyldt 30, da han fik ansvaret for et af landets mest prestigefyldte køkkener og med mere end 40 ansatte under sig. I slutningen af februar stopper han som køkkenchef på Marchal på Hotel d’Angleterre. Her kan du læse Gastros forsideportræt af Andreas Bagh fra november.

Andreas Bagh: ”Et sted som d’Angleterre skal man være fleksibel og imødekommende”
Offentliggjort

Jeg mødes med Andreas Bagh et sted, han normalt ikke kommer så tit – restaurant Marchal på Hotel d’Angleterre. Det vil så sige, at der kommer han jo faktisk hver dag i sin egenskab af køkkenchef, men i dag er han frokostgæst hos sig selv, så at sige, udendørs, en københavnsk indian summer-dag i september.

Vi sidder tæt på hotellets indgang, der ankommer løbende gæster, som modtages af hotellets personale allerede ved fortovskanten. Bagage bæres ind, nogle kommer med så meget, at særlige stativer på hjul må tages i anvendelse, og skal bilen parkeres, så overtager personalet beredvilligt nøglen og sørger for det.