Mod alle odds: Denne provinsrestaurant er lykkes med at holde åbent hele året
I Hundesteds gamle fiskeauktion huserer Knud, der serverer god, varm mad lavet på lokale råvarer. Her lægges der lige så meget vægt på smagen som kulturen omkring maden, for som en restaurant, der holder helårsåbent i halvårsland, ønsker Knud også at være et spisested for de lokale.
Hvad mener I, når I skriver på jeres hjemmeside, at ”Knud ikke er en stillekupé?
Jeg tillader mig at spørge om noget, jeg måske kender svaret på. Men journalister må jo gøre, hvad de skal, og det er i ny og næ at spørge om noget, man nok godt ved, så man kan tillade sig at citere nogen for noget.
”Hvad synes du selv, det betyder?” svarer Jens Heding, der sammen med sin kone, Charlotte Emanuelsen, ejer Restaurant Knud i Hundested, og smider en curveball efter mig midt i interviewsituationen.
Sanne Henriksen, køkkenchefen, sidder ved siden af og svarer heller ikke på mit spørgsmål.