Fire stjerner: Denne aarhusianske bistro kan varmt anbefales til et par hurtige retter

I marts åbnede en blanding af en bar og en moderne bistro i Aarhus. Køkkenet tager udgangspunkt i det nydanske og strejfer både det franske og det asiatiske.

Fire stjerner: Denne aarhusianske bistro kan varmt anbefales til et par hurtige retter
Offentliggjort

Frederiksgade summer af barlarm på en sensommeraften. Gaden har vældig udskiftning i traktørsteder, og i marts åbnede Nomelle med sin blanding af cocktailbar og moderne bistro.

Vi var der for bistroens skyld. Indretningen er køligt neutral, lidt hotelstandardiseret, men der er gamle varmegivende malerier på den ene bagvæg.

Nomelle prioriterer både bæredygtighed og sæson- og dagsvariation højt. Det skal nok passe, men det første, vi lagde mærke til, var menuens legesyge og udogmatiske indhold. Serveringerne drejer mod det asiatiske, men strejfer det franske, begynder i det nydanske og har udgangspunkt i en grundlæggende vel-

balanceret tilgang og ikke mindst præcision i tilberedningerne.