3 stjerner: På nyt aarhusiansk spisested var der ikke udelt glæde over pastaretterne

Gastros udsendte fik først bord i tredje forsøg, da han lagde vejen forbi dette nye sted i Aarhus, der hylder det italienske køkkens særkende: enkelhed og gode råvarer.

3 stjerner: På nyt aarhusiansk spisested var der ikke udelt glæde over pastaretterne
Offentliggjort

Aarhusianerne har en ting med at navngive restauranter efter husnumre.

Først var der Klassisk Bistro 65, så var der Atelier 33, Mefisto Restaurant & Gårdhave 20, og nu er der både en Bodega 66 og et Osteria 98.

Jeg ved ikke, om det er østjysk underspillethed eller falsk beskedenhed. Uanset hvad holder Osteria 98 en neddæmpet stil.

Indrettet i en tidligere burgerbar i Vesterbro Torv-enden af Nørre Allé, med uhøjtidelig stemning og bestikket stående på træbordet i en gammel Mutti-tomatdåse samt et beskedent prisniveau (antipasti 75 kr. og pastaretter 99 kr.), der tydeligvis tiltaler Aarhus’ mange studerende.