Fire stjerner: Her rammer hovedretterne ikke topniveau, men is-desserten imponerer

Der er dømt 2900 Happiness a la Francaise på Hellerups nyrenoverede Park Lane Hotel med Yves Le Lays ærkefranske luksusbrasserie.

Offentliggjort

Gode gamle Hellerup Park Hotel er efter flere års ombygning lavet om til boutiquehotellet Park Lane Copenhagen. 

I stueetagen er Yves Le Lay fra À Terre rykket ind med et fransk luksusbrasserie, som det ville se ud, hvis det lå på Londons celebre shoppinggade af samme navn. 

Her er ikke så meget plads til humoren som på À Terre, hvor kaptajn Haddock bander på fransk på toiletterne. Yves i Hellerup er et seriøst foretagende med marmor på gulvet og mørke paneler i ædle træsorter, tjenerne kommer fra steder som Geranium og MASH i London, og i køkkenet styrer den tidligere The Samuel-kok Nikolaj Vejlemand løjerne.

Der tales fransk, ikke mindst på menukortet: grenouille (frølår), terrine d’homard (hummerterrine), mon cordon bleu (perlehøne) og la groenlandaise (det var vist den, der oprindeligt hed kæmpe eskimo).