Bichels Weekendhapser: Laksetatar på ristet rugbrød

Tænderne løber allerede i vand ved tanken om Bichels laksetatar på ristet rubrød. Se med her og få opskriften på en fantastisk og nem weekendhapser.

Bichels Weekendhapser: Laksetatar på ristet rugbrød
Offentliggjort

Opskrift: laksetartar på ristet rugbrød

¼ gammel mørkt rugbrød i ultra tynde skiver

Lidt god rapsolie

Havsalt

300 g rå frisk laks hakket fint

1 et lille bundt hakket dild

1-2 tsk dijonsennep

Citronsaft

100 g flødeost

Revet peberrod efter behag

Salt & peber

Dryp rugbrødsskiverne med rapsolie og bag dem ved 225 grader indtil de er sprøde og gyldne. Lad dem køle ned på en rist og drys med salt.

Vend den hakkede laks med sennep, dild og smag til med citronsaft, salt og peber.

Rør peberrod efter behag i flødeosten og smør et tyndt lag på hver skive rugbrød. Fordel laksen på rugbrødet og server.

Vin:

Det er oplagt at drikke Champagne til eller prøv en mere budgetvenlig løsning som ”Champagnedræberen”. Find den her.