Brian Mark Hansen løfter sløret for sin julesovs: ”Der skal selvfølgelig kulør i”

Brian Mark Hansen løfter sløret for sin julesovs: ”Der skal selvfølgelig kulør i”

Saucen er ikke bare nerven i Brian Mark Hansens eget køkken, den er en fuldstændig indgroet del af dna’et hos den 347 år gamle Søllerød Kro, hvor Mark Hansen har været chefkok siden 2013. Nu er Bocuse d’Or-vinderen klar med kogebogen ’Sauce’, som han udgiver med et forsigtigt mål om at give endnu flere familier lyst til at samles om kogegryderne derhjemme.

Offentliggjort

Hvad er det vigtigste at forstå om saucen?

”At det er den, som binder tingene sammen. Det er lige meget, om du serverer et perfekt stykke pighvar, hvis du ikke har den rigtige sauce til. Du kan godt have nogle komponenter sammen på tallerkenen: noget protein, lidt grøntsager og sådan noget, men det er saucen, der får det hele til at spille og gør retten ekstraordinær.