Læg blæksprutterne i blød i kærnemælk i 2-4 timer i køleskabet – det mørner blæksprutterne. Bland mel med paprika, cayennepeber og salt. Tag blæksprutterne op af kærnemælken, og dryp dem af i en sigte. Vend dem i melblandingen, og drys overskydende mel af. Fritér i 180 grader varm olie i 5-8 minutter, til de er mørke og sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle, og spis med tartarmayo og citron.
1 æggeblomme
Annonse
2 tsk. dijonsennep
1½ dl vindruekerneolie
1 håndfuld dild
6 cornichoner
Salt
Sort peber
Citronsaft
Annonse
Rør æggeblomme sammen med sennep, og pisk olien i efterhånden til en tyk mayonnaise. Skyl og slyng dilden. Hak den fint sammen med cornichonerne og vend i mayonnaisen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Jeg kan godt lide, at alt er up in the open. De sjoveste mennesker er dem, der kan finde ud af at læse en simpel situation. Og det er der bekymrende mange, der ikke kan.