Chokoladefondant

Få opskriften på chokoladefondant fra Gustavs Bistro & Butik...

Chokoladefondant
Offentliggjort

5 æg

200 g sukker

250 g mørk chokolade

160 g smør

125 g mel

Udstyr: små ovnfaste portionsforme

Pisk æg og sukker godt, til det bliver luftigt. Smelt chokolade med smør. Bland de to sager grundigt og pisk derefter mel i. Smør formene, og fyld dem totredjedele op med dej. Bag ved 180 grader i varmluftsovn i ca. 7 minutter. Fondanterne kan med fordel ledsages af lidt bærcoulis som vist på foto. Og en tussegammel portvin i glasset.

Tip: Laver du flere kager, end du skal bruge, så fryser du bare de overskydende ned til en anden gang.

__________

__________

SE OGSÅ: Rabarbercrumble med marcipan og havregryn

SE OGSÅ: 6 opskrifter med restemad