”Man kan snart ikke se forskel på, om det er en to-stjernet restaurant i København eller en café i Randers”

”Man kan snart ikke se forskel på, om det er en to-stjernet restaurant i København eller en café i Randers”

Christoffer Schärfe har en fortid som kok på Geranium og Pluto, men driver nu Aro, Odenses eneste restaurant med en Michelin-stjerne. Her fortæller han om, hvorfor han er træt af mad, der ser for flot ud, og hvor i Odense, man får den bedste pizza.

Offentliggjort

Hvad har været dit livs bedste måltid?

”Jeg spiste på Henne Kirkeby Kro for et år siden, hvor jeg fik et vanvittigt godt måltid. Jeg synes, at køkkenchefen Paul Cunninghams måde at lave og tænke mad på er interessant, så jeg havde længe gået med et stort ønske om at prøve at spise på der. Den mad, han laver, er hverken køn eller moderne, hvilket skal forstås på den måde, at den ikke er lavet til Instagram. De retter, jeg fik, var ikke specielt pæne. Men til gengæld smagte de virkeligt godt. Det hele var smagt perfekt til.