Citrontrifli med kokos og passionsfrugt

Citrontrifli med kokos og passionsfrugt...

Citrontrifli med kokos og passionsfrugt
Offentliggjort

Citrontrifli med kokos og passionsfrugt

Citrontrifli med kokos og passionsfrugt. Genveje er vigtige, når der skal laves hurtige desserter. Her er det lagkagebundene, man vinder tid på.

2 lagkagebunde

2 dl piskefløde

1 glas lemoncurd 7

5 g ristede kokoschips

6 passionsfrugter

Stik 12 små bunde ud af lagkagebundene med en udstikker eller et glas, der er på størrelse med de portionsskåle/glas, triflien skal serveres i. Pisk fløden. Læg et stykke kagebund i 6 skåle. Derefter halvdelen af flødeskummet og alle kokoschipsene. Kom 1 skefuld lemoncurd i hvert glas, og så endnu et lag kagebund. Top med resten af flødeskummet og endnu 1 skefuld lemoncurd. Skær passionsfrugterne over og skrab kernerne ud, og fordel dem over desserterne.

Tip: Du kan sagtens lave triflierne på forhånd. Opbevar i køleskab, og vent med at komme sidste omgang lemoncurd og passionfrugt på til lige inden servering.

__________

SE OGSÅ: Yoghurtmousse med hasselpraline

SE OGSÅ: Rabarbercrumble med marcipan og havregryn

Følg gastro på facebook »